Blogg

Årets vinnare 2018

Med denna tårta vann jag kategorin ”Årets bröllopstårta 2018” på Stockholmsmässans årliga baktävling.

Vill tacka alla som var där och hejade på mig. Det betyder jättemycket och självklart kommer denna tårta att finnas för beställning inom kort!

Håll utkik!

 

Vår senaste nyhet – Unicorn fuzz

Tårtan till alla unicorn-fans!
Letar du efter den ultimata unicorntårtan till temafesten eller födelsedagskalaset är det denna tårta du ska satsa på! Tårtan kommer garanterat bli ett uppskattat blickfång på unicorn-partyt! 

Enhörningstårtan levereras i en skräddarsydd tårtkartong som gör att den kommer snabbt och tryggt ända hem till din dörr. Med hjälp av vår video-guide dekorerar du själv tårtan till perfektion. Slutresultatet blir en magisk enhörningstårta med en rosa och lila glitter-man och ett guldfärgat horn som kronan på verket. Den ultimata höjdpunkten på varje kalas och fika! Dekorationerna levereras vid sidan om och med hjälp av vår utförliga video-guide monterar du lätt och smidigt ihop tårtan innan servering. 

Tårtan är ca 10 cm hög och därför dubbelt så hög som våra ordinarie tårtor. Tårtorna beräknas enligt följande: 

Storlek 18 cm diameter: ca 20 bitar
Storlek 26 cm diameter: ca 30 bitar

Säsongens smak

Trots att sommaren närmar sig sitt slut så vill jag ändå slå ett extra slag för den fantastiska midsommartårtan!

Vill du njuta av sommaren lite till så hör av dig så kan vi tillsammans gå igenom dina önskemål på denna underbara tårta.

Vår senaste nyhet – cupcake strawberry rose

Vår sötaste cupcake toppas med ljusrosa jordgubbsfrosting och vit choklad. Bjud nära och kära på en kärleksfull hyllning till sommarens godaste bär. Tveka inte att skicka in en beställning på hur många du vill ha, du kommer inte ångra dig! 

Kom ihåg att alla cupcakes du hittar i galleriet går att beställa men även cupcakes efter egna önskemål. Det gör du genom att skriva in vad du önskar i beställningsformuläret som du hittar i menyn längst upp på sidan, så svarar jag så snabbt jag kan!