Om mig

Tårtor, cupcakes och jag…

Jag heter Caroline och jag driver företaget ”Carolines tårtor och cupcakes”. Jag specialiserar mig på exklusiva och skräddarsydda tårtor och bakelser med huvudinriktning bröllopstårtor, tematårtor och cupcakes.

Jag startade företaget 2018 och har många års erfarenhet inom bakverk och tårtdesign. Jag har också gått flera kurser inom tårtdesign på bland annat Squires Kitchen International School i England och har dessutom tävlat på Scandinavian Cake Show i Sverige och vunnit första och andra priset vid två olika tillfällen. Jag har även deltagit 2018 i TV programmet Det stora Tårtslaget där jag tävlade mot andra tårtkonstnärer i Sverige.

Sedan jag kan komma ihåg har jag varit fascinerat av tårtor, inte bara för att de är så goda, utom utav alla detaljer och former som man kan göra, det är både spännande och rolig för mig. Att baka och dekorera tårtor är för mig att göra konst i socker, man kan göra otroligt mycket, det gäller att ha en obegränsad fantasi och det är just detta som gör mina tårtor speciella och unika!